Wat zeggen anderen?

Claartje (coach, 37 jaar)

“Ik luisterde al meer naar mijn intuïtie, nadat ik het Zacht Werken traject had gevolgd. Maar ik wilde er nog veel meer over leren, omdat ik merkte hoeveel het mij bracht.

Ik twijfelde wel over de afstand, de praktijk ligt voor mij niet om de hoek. Ook wist ik niet zeker of het basistraject voor mij nog veel zou toevoegen, omdat ik al veel met mijn intuïtie werkte. Wat ben ik blij dat ik – ondanks mijn twijfel – toch ben ingestapt!

Het traject zit steengoed in elkaar.  Eveline maakt al die energie-dingen heel praktisch en aards. Het is geen gezweef. Wat ik heel sterk vind, is de combinatie van de oefeningen voor thuis en de coaching in de praktijk. Door de oefeningen met haar samen te doen, kon ik merken dat ik het goed deed, of waar ik juist nog op kon letten. Door die combinatie kon ik echt hele grote stappen zetten. Veel groter dan wanneer het alleen een online programma was geweest.

Ik vond het fijn dat ik de technieken zelf leerde toepassen. Dat maakt het ook de investering waard: het is niet alleen heel fijn en ontspannend, maar ik heb echt nieuwe kennis en vaardigheden geleerd. Daar kan ik de rest van mijn leven mee verder.
Het heeft me veranderd op een heel fundamenteel niveau. En dat is ook heel prettig voor de mensen om mij heen.

Vroeger schreef ik veel weg als ‘stom toeval’. Of, als ik last had van boze mensen in mijn omgeving, dan vond ik dat een teken van zwakte van mezelf. En hup, daar lag ik weer op mijn snufferd: ik kreeg migraine of een totaal gestreste nek.
Nu voel ik veel sterker wat er wel of niet bij mij hoort. En ik heb technieken geleerd om daarmee om te gaan. Niet met een afsluitend schild ertussen, ik blijf wel in contact met de situatie of met de ander.

De kracht zit hem in de combinatie van het hele pakket. De oefeningen om je intuïtie te horen en om je energiestroom te verzorgen. De healing op diepe angsten of op heel oud verdriet. En de massages waardoor je heel prettig ‘landt’ in je lijf. Je ontwikkeling komt echt in een stroomversnelling terecht.

Ik raad het traject absoluut aan anderen aan.”

 

Jolanda (43 jaar)

“Per toeval kwam ik op jouw website terecht. Ik las over jouw intuïtietraject en wist eigenlijk meteen dat dit iets voor mij was! Ik zat vast, ik liep altijd tegen dezelfde dingen op. Echt een vicieuze cirkel.

Ik ben héél erg blij dat ik toen meteen de juiste beslissing heb genomen. Elke module bracht iets nieuws teweeg, telkens iets dat ik helemaal niet verwachtte.
Elke module voelde weer als een nieuw cadeautje!

Eveline werkt met wat er op dat moment is. Alles is goed en dat vind ik ontzettend fijn.

Ik merk dat ik de oefeningen altijd beter in het dagelijks leven kan toepassen. Op sommige dagen werk ik bijvoorbeeld met bepaalde collega’s. Door de technieken uit het traject toe te passen verloopt mijn dag veel gemakkelijker, omdat ik de niet-zo-prettige energie van mijn collega’s beter kan hebben.
En zo werkt het eigenlijk met alles!

Ik ervaar nu veel meer rust. Vooral van binnen. Maar daardoor straal ik ook naar buiten toe veel meer rust uit. Dat is voor mij heel fijn. En óók voor mijn omgeving.”

 

Reageren is niet mogelijk