Hoe een klant mij – onbewust – verbeterde!

Sylvia volgt sinds enkele weken het basistraject om haar intuïtie te versterken. Een van de oefeningen leert haar hoe ze contact kan maken met de energie uit de kosmos. Tijdens een coachingsgesprek vraag ik haar hoe ze die oefening ervaart.

Ze twijfelt.

Eerst voelde de oefening heel prettig. Maar nu wordt ze er onrustig van. Of ze valt gewoon in slaap.

Ze vertelt verder: “Trouwens. Volgens mij doe ik de oefening helemaal niet goed. Want het komt bij mij niet binnen via de kruin, zoals jij het zegt in de mp3. Bij mij komt het naar binnen door de fontanel.
En er komt ook nog maar eens een héél klein beetje naar binnen, de rest druipt langs mijn hoofd alsof er een ei op mijn hoofd kapot is geslagen…”

Terwijl Sylvia me bedenkelijk aankijkt, ontplof ik zo ongeveer van enthousiasme. Omdat ze precies heeft gevoeld hoe het is.

Hoe zit het dan met die kosmos energie?

Ik leg haar uit: “Als een kindje geboren wordt, is de fontanel nog geopend. Een baby heeft een directe connectie met de energie uit de kosmos. Door die directe verbinding met de kosmos, kan het ook voorkomen dat een kind bijvoorbeeld levendig contact heeft met een overleden opa en oma.

Later groeit de fontanel dicht en is het kindje helemaal op aarde ‘geland’.

In mijn oefeningen zeg ik dat de kosmische energie naar binnen komt via je kruin. Maar wat jij voelt – dat het door je fontanel komt – is dus eigenlijk hoe het écht zit.”

Hoe cool is dat? Om te werken met mensen die zo helder kunnen voelen dat ze mij – onbewust – verbeteren met de woorden die ik kies voor mijn oefeningen. Ik word er zó ontzettend blij van.

En hoe zit het met het kapotgeslagen ei?

Als ik haar energie lees, snap ik ook waar dat vandaan komt. De kosmische energie staat letterlijk te springen om bij haar door te komen. De stroom is echter zó sterk, dat Sylvia’s systeem op de rem trapt. Haar systeem laat maar een gedeelte van de energie doorkomen. De rest stroomt dus – als een kapotgeslagen eitje – over haar hoofd heen.

Dit veroorzaakt ook de onrust die ze voelt tijdens de oefening. We bespreken samen hoe ze daar op een fijne manier mee kan omgaan.

Sylvia kan haast niet geloven dat ze blijkbaar zo precies kan voelen wat de energie doet. Door het traject te volgen, wordt ze zich hiervan bewust en kan ze er ook echt iets mee doen. Vol zelfvertrouwen en enthousiasme gaat ze weer naar huis. Heerlijk! Op naar de volgende module. We zijn samen heel benieuwd wat de rest van het traject nog zal opleveren voor haar!

Lees hier meer over het traject dat Sylvia volgt.

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *