Klanten

Zacht Werken zou eigenlijk de standaard moeten zijn’

Nathalie Smit (33 jaar)

“Het traject is heel praktisch, daardoor boekte ik meteen resultaat. Geen emo-gedoe, dat vind ik fijn. Het gaat bij Zacht Werken niet zo zeer om de hoeveelheid werk, maar over de essentie. En als je vanuit je essentie werkt, dan krijg je gewoon veel meer gedaan!

Als er nu iets vervelends is, projecteer ik dat nu niet meer meteen op de buitenwereld. Ik ga bij mezelf te rade en kan het dan ook zelf veranderen, in plaats van dat ik het bij een ander leg.

De coaching is heel waardevol, compact en volledig toegespitst op mijn situatie. Door de healingsessie heb ik zelf ervaren hoe het voelt als ik bepaalde dingen loslaat. Ik wist eigenlijk al dat ik dat los moest gaan laten. Maar om het daadwerkelijk zelf te voelen, is toch echt iets anders dan het alleen maar weten.”


Ik kom zeker terug voor een vervolgtraject!

Liana (52 jaar)

“Ik was ontzettend nieuwsgierig naar het intuïtietraject. Ik wilde graag verder komen in mijn ontwikkeling: ik had al van alles gedaan, maar ik wilde graag nog verder de verdieping in.

De oefeningen zijn prettig, duidelijk en goed te volgen. De coaching en healings van Eveline zijn héél erg mooi. Echt super waardevol. Eveline legt alles in prettige taal uit, heel goed te volgen.

Nu ik het traject heb afgerond, merk ik dat ik de mensen in mijn omgeving anders kan aanvoelen, ik kan anders naar hen kijken. En: mijn kaartleggingen zijn beter geworden!

Met de oefeningen kan ik nog heel lang vooruit, maar ik weet zeker dat ik terugkom voor een vervolgtraject!”


Nu volg ik pas écht mijn hart

Hieke van Hoogdalem (ondernemerscoach, 35 jaar)

Ik wilde voor m’n bedrijf mijn intuïtie leren kennen en gebruiken. Ik was en werkte op dat moment nogal rationeel en wilde die ‘harde’ kant verrijken met een ‘zachte’ aanpak. Voorbeelden van Eveline en anderen inspireerden me en ik wilde ook wel ‘ns met mijn intuïtie aan de slag. Gewoon, voor de leuk, als persoonlijke verrijking en aanvulling. Je weet nooit, altijd handig, misschien ook om met verschillende soorten klanten om te gaan: zowel rationele als intuïtieve.

Toen we begonnen, dacht ik dat ik geen intuïtie had, en dat we echt vanaf nul moesten beginnen. Maar wat bleek? Mijn intuïtie is juist heel sterk. Mijn rationaliteit was een overlevingsmechanisme, maar nu kan ik me kwetsbaar opstellen, zonder bang te zijn dat mensen daar misbruik van maken of me straffen voor mijn intuïtieve ingevingen. Intussen is mijn hele leven op z’n kop komen te staan. Ik heb mijn huwelijk verbroken en mijn bedrijf volledig omgegooid, omdat ik sinds Evelines traject pas écht weet – of nee, voel – wat ik leuk vind. Ik werk nu echt vanuit mijn hart. Ik raad anderen aan om met Eveline aan hun intuïtie te werken omdat het gewoon effect heeft. Het is vage shit, maar het werkt. En als het werkt, dan moet je het gewoon gebruiken!

Na het basistraject ben ik verdergegaan met het verdiepings- én het thematraject. Keer op keer gebeuren er wondertjes die passen bij het onderwerp dat we op dat moment behandelen, die dan het doel/resultaat enorm verdiepen. Doordat ik nu veel sensitiever ben geworden, kan ik mijn leven meer sturen, zodat het beter past bij mij. Ik liet me al niet in een hokje stoppen, maar doordat ik mijn bewustzijn steeds meer vergrootte, leerde ik ook steeds beter voelen wat niet werkt en waarom niet. Ik kan steeds beter mijn eigen leven vormgeven. En daar durf ik ook echt voor te staan. Ik neem afscheid van wat en wie niet (meer) bij mij past. Daarnaast durf ik ook m’n intuïtie te vertrouwen zonder dat ik weet waar het me brengt. Want wat ik wél zeker weet: het brengt me de meest onverwachte en mooie ervaringen en avonturen, die ik met mijn rationele brein echt niet had kunnen verzinnen.

Maar de allergrootste grap vind ik toch wel dat mijn werk nu is gebaseerd op mijn intuïtie. Waarvoor ik vroeger gestraft werd, daarvoor betalen klanten me nu juist graag. Wie had dat ooit kunnen denken of zelfs maar durven dromen?! Ik niet in elk geval. En al helemaal niet dat dat na een half jaar sinds het begin van het eerste traject gerealiseerd zou zijn. Mijn klanten worden superblij van mijn steeds weer verrassende intuïtieve ingevingen. En dáár word ík dan weer blij van, natuurlijk.

Dus: leef jij ook in je hoofd en wil je je intuïtie leren gebruiken? Maar heb je een hekel aan zweverigheid? Ga dan naar Eveline. Haar aanpak van de redelijk zweverige materie is heerlijk down-to-earth én geestig.


Heftige dingen aanpakken, zonder het meteen heel zwaar te maken

Eva (muziekdocente, 32 jaar)

Ik had al een jaar het idee dat ik mezelf een beetje kwijt was. Ik was moe, zat niet lekker in mijn energie en liep tegen veel problemen op. Ik had conflicten met mensen en ervoer veel spanning op mijn werk. Toen ik bij een vriendin zag wat het traject voor haar betekende, heb ik niet getwijfeld maar heb ik meteen contact met Eveline opgenomen.

Ik leefde al heel bewust, ik luisterde bijvoorbeeld naar de reacties van mijn lichaam om te voelen wat er wel en niet goed voor me is. Bij Eveline heb ik geleerd om bepaalde reacties vóór te zijn. Of om ze om te zetten in iets productiefs. Ik voelde het vroeger ook al aan, maar nu kan ik er ook echt iets mee doen.

De combinatie van praktische tips met de healing zijn een heel groot voordeel. de praktische opdrachten waren fijn om mee te werken en ik kreeg ruimte genoeg om ze me eigen te maken.

Eveline raakte onderwerpen aan die voor mij essentieel waren om tot heling te komen – zonder het meteen heel zwaar te maken. De speelse manier waarop ze het omschrijft, zo kun je hele heftige dingen aanpakken. Ook heb ik er veel aan gehad dat ze haar eigen ervaringen met mij deelde.

Het traject is zweverig, maar niet té zweverig: een heel goed evenwicht tussen de ‘toetsbare dingen’ en de ‘hogere dingen’. Ik had ook het idee dat Eveline altijd beschikbaar was, mocht het niet goed met me gaan.

Haar manier van werken is nooit dwingend, ze gaat nooit over iemands grenzen heen. Daarom zou ik anderen met een gerust hart naar Eveline toe sturen. Ik zou mensen die al heel gevoelig zijn zéker aanraden om het traject te volgen: je traint om je eigen gevoeligheid meer te kunnen richten en er meer mee te kunnen. Je krijgt praktische handvatten én energiewerk én nazorg als dat nodig is. Een compleet plaatje!


Het traject zit steengoed in elkaar

Claartje (coach, 37 jaar)

Ik luisterde al meer naar mijn intuïtie, nadat ik het Zacht Werken traject had gevolgd. Maar ik wilde er nog veel meer over leren, omdat ik merkte hoeveel het mij bracht.

Ik twijfelde wel over de afstand, de praktijk ligt voor mij niet om de hoek. Ook wist ik niet zeker of het basistraject voor mij nog veel zou toevoegen, omdat ik al veel met mijn intuïtie werkte. Wat ben ik blij dat ik – ondanks mijn twijfel – toch ben ingestapt!

Het traject zit steengoed in elkaar.  Eveline maakt al die energie-dingen heel praktisch en aards. Het is geen gezweef. Wat ik heel sterk vind, is de combinatie van de oefeningen voor thuis en de coaching in de praktijk. Door de oefeningen met haar samen te doen, kon ik merken dat ik het goed deed, of waar ik juist nog op kon letten. Door die combinatie kon ik echt hele grote stappen zetten. Veel groter dan wanneer het alleen een online programma was geweest.

Ik vond het fijn dat ik de technieken zelf leerde toepassen. Dat maakt het ook de investering waard: het is niet alleen heel fijn en ontspannend, maar ik heb echt nieuwe kennis en vaardigheden geleerd. Daar kan ik de rest van mijn leven mee verder.
Het heeft me veranderd op een heel fundamenteel niveau. En dat is ook heel prettig voor de mensen om mij heen.

Vroeger schreef ik veel weg als ‘stom toeval’. Of, als ik last had van boze mensen in mijn omgeving, dan vond ik dat een teken van zwakte van mezelf. En hup, daar lag ik weer op mijn snufferd: ik kreeg migraine of een totaal gestreste nek.
Nu voel ik veel sterker wat er wel of niet bij mij hoort. En ik heb technieken geleerd om daarmee om te gaan. Niet met een afsluitend schild ertussen, ik blijf wel in contact met de situatie of met de ander.

De kracht zit hem in de combinatie van het hele pakket. De oefeningen om je intuïtie te horen en om je energiestroom te verzorgen. De healing op diepe angsten of op heel oud verdriet. En de massages waardoor je heel prettig ‘landt’ in je lijf. Je ontwikkeling komt echt in een stroomversnelling terecht.

Ik raad het traject absoluut aan anderen aan.


Ik straal nu veel meer rust uit

Jolanda (43 jaar)

Per toeval kwam ik op jouw website terecht. Ik las over jouw intuïtietraject en wist eigenlijk meteen dat dit iets voor mij was! Ik zat vast, ik liep altijd tegen dezelfde dingen op. Echt een vicieuze cirkel.

Ik ben héél erg blij dat ik toen meteen de juiste beslissing heb genomen. Elke module bracht iets nieuws teweeg, telkens iets dat ik helemaal niet verwachtte.
Elke module voelde weer als een nieuw cadeautje!

Eveline werkt met wat er op dat moment is. Alles is goed en dat vind ik ontzettend fijn.

Ik merk dat ik de oefeningen altijd beter in het dagelijks leven kan toepassen. Op sommige dagen werk ik bijvoorbeeld met bepaalde collega’s. Door de technieken uit het traject toe te passen verloopt mijn dag veel gemakkelijker, omdat ik de niet-zo-prettige energie van mijn collega’s beter kan hebben.
En zo werkt het eigenlijk met alles!

Ik ervaar nu veel meer rust. Vooral van binnen. Maar daardoor straal ik ook naar buiten toe veel meer rust uit. Dat is voor mij heel fijn. En óók voor mijn omgeving.

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.