Thema traject

Hee hoi, je bent aan het rondneuzen op mijn website. En nu kom je op een pagina waar ik nog een tekst voor moet gaan schrijven! Ik ben ermee bezig maar het wil nog niet zo vlotten. Nu je hier toch bent, kan ik er wel wat over vertellen.

Mijn klanten hebben me aangespoord om een traject-op-maat te maken. Dat heb ik gedaan.
En ik heb het met verschillende klanten doorlopen. Zo mooi!

Met de een werk ik aan het verwerken van een heftige ziekteperiode, een ander help ik met doorbreken van geldblokkades. Weer een andere klant vroeg mijn hulp om gezonder om te gaan met de liefdesrelaties in haar leven.

Maar goed.

Dan is er nog niet zo 1-2-3 een goeie tekst voor hier op mijn website. Sterker nog, ik heb niet eens een goeie naam voor dit traject. ‘Thema traject’ allitereert lekker, maar een echte goeie naam is het natuurlijk niet. Schiet jou een goede naam te binnen, laat me dan alsjeblieft wat weten 🙂

Anyway. Je bent hier niet gekomen om te lezen over waar ik aan de achterkant van mijn praktijk mee bezig ben.
Jij wil weten wat ik aanbied en of jij daar misschien iets aan kunt hebben!
Daarom hier in het kort de inhoud van het Traject-zonder-naam:

Het thema traject duurt 3 maanden, gedurende deze tijd krijg je:

  • 4 sessies (van ongeveer 60 minuten). Je krijgt tips, oefeningen en suggesties, waarmee je thuis aan de slag kunt gaan. Dit versterkt het effect van de healing, waardoor je snel grote stappen kunt zetten.
  • Daarnaast mag je gedurende het coachingtraject onbeperkt vragen stellen via de mail. Ik antwoord meestal binnen 2 dagen, maar altijd binnen een week.

Na afloop van de 3 maanden krijg je nog 2 extra sessies, deze kun je plannen tot uiterlijk een half jaar na afloop van het thema traject.

Daarnaast krijg je 2 flitshealingen, die je kunt inzetten tijdens de 3 maanden van het traject of tot uiterlijk een half jaar na afloop.
Een flitshealing is een korte healing/reading, die je kunt inzetten op een moment dat jij het nodig hebt. Dat kan bijvoorbeeld als je een moeilijk gesprek hebt, als je even in de put zit, als je naar de tandarts moet, of als je je gewoon even niet zo fijn voelt. Twijfel je of jouw situatie geschikt is voor een flitshealing, stuur me dan gewoon een mailtje.

Wil je een flitshealing ontvangen, dan stuur je mij een mailtje! Ik streef ernaar om de flitshealing binnen 48 uur te doen, maar je krijgt hem altijd binnen een week. Ik stuur je een kort verslag van wat ik gelezen heb in je energie en wat de healing voor jou gedaan heeft. Zo kom je snel weer over drempels heen en kun je weer lekker verder met je traject.

Je brengt zelf de thema’s in waarop je coaching, healing en reading krijgt: het traject is volledig op maat.
Ik kan je ook helpen bij het bepalen van het thema waar het meeste ontwikkelingspotentieel zit bij jou.

Je stuurt me uiterlijk twee dagen voor de sessie een e-mail met daarin een update van je proces, of eventuele nieuwe vragen en aandachtspunten. Als je dat niet helemaal helder kunt omschrijven, kunnen we daar tijdens de sessie samen naar kijken.

De totale kosten zijn €845. Wil je liever in termijnen betalen? Dat kan ook: je betaalt dan in 3 maandelijkse termijnen van €290.

Interesse? Of weet je een supergoeie naam??
Mail me op eveline@muniper.nl of bel me op 06 1543 0747.

Ik hoor graag van je!

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.