Waarom je blij kunt zijn met buikpijn

Van de week schreef ik op Facebook dat ik langs de Maas ging wandelen. Op de terugweg kreeg ik een cool idee voor een nieuwe blog. Maar wandelend schrijven is lastig, dus nam ik met mijn telefoon een kort filmpje op.

Ik was alleen even vergeten dat ik zo’n filmpje helemaal niet durf te delen… Oepsie.

Ik keek het terug in de hoop dat mijn haar stom zat of dat het licht verkeerd in het scherm viel. Niks van dat alles. Het klopte allemaal. Dus nu had ik geen geldig excuus meer om het filmpje niet te plaatsen.

Hierbij dus de primeur van Eveline op video. Waarin ik je vertel over buikpijn én over de buik van Buddha.

Eén reactie

  1. Nu het filmpje nog op Facebook? Gaat je nog meer bereik opleveren!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *